Appar som underlättar städningen

Har du inte städhjälp så kan du få det via en hel del appar. De hjälper i alla fall till med fördelningen av uppgifterna – städa får du ändå göra själv. Några appar som kanske kan ge en puff åt rätt riktning för ett finare hem är:

Evernote – Evernote är ingen unik städapp men passar ändå in på denna lista. Detta då appen är exemplarisk gällande att göra små noteringar, listor och längre anteckningar. Grundversionen räcker långt men det är i pro-versionen som dess styrka verkligen syns. Det går då att scanna dokument, digitalisera allt, skapa snygga presentationer m.m. Säkert användbart för de som använder telefonen som en digital anteckningsbok. För att organisera städningen bör basic-nivån räcka.

Appen kostar inget så länge man väljer att vara på Basic-nivå. De som däremot gillar appen och vill ha samtliga funktioner får betala 399kr.

Unfuck your Habitat – Får hets och fula ord dig att börja städa? Troligtvis inte. Men denna app vill i alla fall försöka. För detta är appen som försöker få dig att städa med lite mer udda metoder. Det är grova ord och inte speciellt mycket till uppmuntran. Men även en del utmaningar som kan trigga till städning. En rolig app som man skrattar åt eller en app som verkligen gör det snyggt hemma?

Ditt närmaste städbolag – Varför anlita annat städföretag när vi erbjuder bästa flyttstädningen i Malmö?  Den frågan ställde sig PerfektStäd och skapade en egen app för sina kunder. Genom appen gick det att beställa städtjänster och komma i kontakt med företaget. Vet du vilket företag du tycker är bäst kan du lika gärna ladda hem deras app. Men om nu appen ska få dig att städa ditt eget hem så är dessa appar helt kontraproduktiva.