ICA – en app för matinspiration, inköpslistor och personlig information

ICAs egen app är till för den som är eller vill bli stammismedlem. I appen finns flera smarta funktioner – bland annat går det att skapa praktiska inköpslistor utifrån ICAs sortiment av varor och det finns även tillgång till recept och matinspiration inför handlingen.

Mitt konto – för personlig information

För att logga in i ICAs app används bank ID och väl inloggad finns möjlighet att välja från vilken ICA-butik det ska visas information – till exempel den lokala butiken. Under ”konto” finns sedan personlig information att hitta. Till exempel syns här insamlade ICA-bonuspoäng för den aktuella perioden, samt hur många ICA-poäng som saknas tills nästa bonus delas ut.

Stammispriser och erbjudanden

I ICAs app går det även att se aktuella stammispriser och personliga erbjudanden, kopplade till den butik som valts. Här visas dom varor som är på kampanj tillsammans med andra erbjudanden, så som ”få 50 kr i rabatt när du handlar för minst 500” och liknande.

Skapa inköpslistor direkt i appen

I ICA appen går det att skapa inköpslistor utifrån ICAs sortiment av varor. Det går att göra flera olika listor samtidigt samt döpa dessa till valfria namn, till exempel ”fredagsmys” eller ”olles kalas”. Det går även att lägga in specifika varor som favoriter, för att snabbare kunna lägga till dessa i listan inför en handling.

Hos vissa butiker går det att få den egna handlingslistan direkt i självscanningshandtaget, för dom som föredrar att handla på det viset.

Inspiration och recept

Inuti ICAs app finns även många recept för den som behöver matinspiration inför veckans måltider. Använd sökverktyget för att söka efter en specifik rätt eller sök med hjälp av huvudingredienser, till exempel kyckling eller fisk. Det går att filtrera sökningen efter typ av måltid – förrätt, huvudrätt, efterrätt och mellanmål samt även efter eventuell specialkost, så som laktos- och glutenfritt eller vegetariskt.

Samtliga ingredienser från ett recept går att lägga direkt i inköpslistan och alla recept går att spara som favoriter, för att enkelt kunna komma åt dom när det är dags att laga maten.