Om oss

A-informaton syftar till, som namnet avslöjar, att ge högklassig information. Detta främst inom tech och andra områden som i hög grad berörs av teknik och innovationer. Här hittar du som besökare djupgående analyser och recensioner kring de tekniska fenomen som styr vår vardag. Även rapporteringar kring banbrytande innovationer, eller på annat sätt intressant teknik, kommer du att kunna läsa om här.

A-information vill vi ska fungera som ett slags nischat bibliotek. När du behöver information kring en ny applikation, spännande start-ups eller något annat inom tech kan du vända dig hit för analys och för att del av vårt perspektiv. Så ofta som möjligt testar vi produkterna så att du kan del av förstahandsinformation här på sidan.

KONTAKT

johan    snabeldrake  hummelgard net  (svarar inom en vecka ungefär)

 

Relevant information

Vi strävar alltid efter att informationen ska vara så relevant som möjligt och att rubrikerna ska spegla innehållet. Idag finns en trend där rubrikerna tenderar att vara allt längre ifrån artikelns innehåll. Det handlar ofta om att locka till clicks, helt enkelt.

A-information arbetar för att skapa en långsiktig relation med våra läsare, varför vi anser att innehållet ska vara relevant och att rubriken alltid ska spegla det. Om upptäcker något du inte tycker stämmer med våra artiklar, är du välkommen att höra av dig. I vår strävan att tillhandahålla högklassig information är vi alltid snabba att ändra oss om något blivit fel.