Flygresor.se flyger högt

Flygresor.se har sannerligen gjort sig ett namn. Bara på några år har det blivit en av de mest använda och välkända reseförmedlarna. Säkerligen har marknadsföring hjälpt till en hel del, företaget har haft en jingel som spelats en hel del på både radio och tv över hela landet. Men för att en produkt ska bli så pass populär som Flygresor.se kan knappast marknadsföringen stå för allt. Det är helt enkelt en värdefull tjänst att använda när man ska ut och resa.

Sökningen går snabbt

Att hitta en resa via Flygresor.se, på hemsidan, är enkelt. Så fort du kommer in på hemsidan möts du av ett formulär där du fyller i ”Från”, ”Till” och väljer datum. När du ska skriva in din avgångsort och din destination ges du förslag på flera olika flygplatser om du skriver in en större stad (förutsatt att det finns flygplatser i närheten, givetvis). Allt som allt tar en sökning på Flygresor.se knappt längre än en minut att genomföra.

Priskalender

Flygresor.se har en klar nisch och kan satsa mycket på mindre funktioner och detaljer för att få sidan så användarvänlig som möjligt. Ett exempel på det är att det är enkelt att söka på närliggande datum. När du väl har valt ett datum och gjort en sökning, kan du klicka på ”Priskalender” för att få upp närliggande datum och se vad det skulle kosta dessa dagar. Många är idag flexibla med sina datum och är ofta benägna att, om det är billigare, resa iväg en eller två dagar tidigare/senare.

 

Prisbevakaren

Som tidigare nämnt har Flygresor gjort en hel del för att göra det så enkelt som möjligt att boka en flygresa till ett billigt pris. Ytterligare ett exempel detta är funktionen Prisbevakaren, som meddelar dig när flygpriset till en viss destination nått ett lågt pris. Vad som är ett lågt pris anger du själv, och får ett meddelande till din e-postadress när en flygbiljett hittas till det pris du har angett i bevakaren.

 

Att använda prisbevakning är mycket enkelt. Klicka helt enkelt på ”Prisbevakaren” efter att en sökning är gjord. Därefter får du fram ett fält där du anger det pris du kan tänka dig att betala, och det lägsta pris som har hittats till den valda destinationen.

 

Framgången ingen slump

Det finns en anledning till att tjänsten har fått så många användare på förhållandevis kort tid – det är mycket enkelt. På kort tid kan du spara en hel del pengar genom att använda sökfunktionen eller de andra funktioner som finns, till exempel Priskalendern och Prisbevakaren som nämndes här ovan. Flygresors stora framgångar är knappast en slump.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *