Åsikter om Hallon-appen

Hallon är en av de stora operatörerna i Sverige, med en målgrupp som kanske främst riktar sig mot studenter och yngre. På App Store och iOS har appen bara 2,8 av 5 i betyg – ett ganska blygsamt betyg.

Vad säger användarna egentligen?

Omdömen på App Store

AppStore är en stjärna det enskilda betyg som flest har angett.

Det bör understrykas att det bara är 38 betyg – vilket är ett ganska litet underlag att döma en app utifrån.

Tekniska problem

En ganska stor del av användarna som skrivit omdömen anger att de har tekniska problem. Vissa kallar den ”instabil”. En användare skriver till exempel att appen bara fungerar ett tag efter nedladdning, och att den måste laddas ned igen när den slutar fungera. En annan skriver att appen helt enkelt inte ”håller måttet”.

Önskemål

Vissa användare verkar nöjda med appen, men har önskemål på hur den skulle kunna bli bättre. En användare som ger tre stjärnor önskar att det ska gå att se betalningsstatus utan att behöva lämna appen.

Google Play

Även på Google Play har appen fått 2,8 av 5 i betyg. Här är det dock fler recensioner att ta av – 389 stycken. Fördelningen av betyg följer ungefär samma mönster som på App Store:

Även här klagar många på tekniska problem och har önskemål om hur appen kan förbättras – upplevelsen verkar vara liknande den på iOS.

Blygsamma betyg på nätet – stora på den faktiska marknaden

Även om en ganska stor del av användarna är missnöjda med appen, så är det fortfarande en operatör som väldigt många väljer att vara kund hos. Tittar man på olika jämförelsetjänster som recenserat Hallon är det lätt att se att deras erbjudanden står sig bra på marknaden.

De har till exempel gjort sig kända för att erbjuda fria samtal och SMS, samt generösa surfmängder. Detta gör de utan att ha någon bindningstid – vilket många uppskattar.

Det här kan du göra i appen

  • Hantera surf. Du kan se hur mycket surf du har kvar. Du kan också köpa extra data direkt i appen.
  • Hantera betalningar. I appen kan du se dina tidigare betalningar. Du kan också ladda ned detaljspecifikationer och uppdatera din betalningsinformation, samt betala faktuan varje månad.
  • SIM-kort. Du kan se din PIN-kod (och PUK-kod) samt spärra SIM-kortet. Du kan också beställa samt aktivera ett nytt SIM-kort.

Och mer, men ovan är några av huvudfunktionerna.

Snabbfakta:

  • Appstorlek: 7,6 MB
  • Utvecklare/Leverantör: Hi3G Access AB