TimeWave – affärssystem för städföretagen

 

De flesta större tjänsteföretag använder appar för att planera, kommunicera och organiseras internt. För många städföretag är appen TimeWave ”ett måste”.

TimeWave är ett heltäckande affärssystem för flera olika tjänsteföretag. Via appen kan de anställda skapa det underlag som behövs för exempelvis planering, fakturering och hantering av RUT-ärenden.

Fördelarna

  • Allt på samma ställe

Istället för att en app ska användas till arbetsordrar, en till tidrapport och en till schemaläggning så hittas här allt i en och samma app. Det är en av orsakerna till att det är en mycket använd app inom städbranschen.

  • Olika behörighetsnivå

De anställda behöver inte komma åt faktureringsdelen eller schemaläggning. Genom att skapa olika behörighetsnivåer får användarna tillgång till de unika funktioner som just de behöver.

  • Komplett med RUT-hantering

TimeWave spar en hel del tid gällande hantering av RUT-ärenden. Filerna skapas automatiskt utifrån de fakturor som skapas. Dessutom matchas inbetalningarna till Bankgiro mot kundfakturorna vilket visar vilka som är betalda och inte.

  • Allt nås via molnet

TimeWave nås överallt – när som helst. Detta så länge som det finns tillgång till internet. Det går att logga in via dator eller app och få tillgång till exakt samma information.

”Affärsprocessen hanteras på ett optimalt sätt”

Via TimeWave.se går det att se ett axplock av de företag som använder sig av TimeWave. Ofta publicerar företaget en nyhet om att de knutit avtal med ytterligare bolag. Så var det exempelvis i december 2020 då företaget meddelande att en större städfirma i Malmö hade valt TimeWave som system.

Orsaken till att TimeWave valdes angavs till att ”affärsprocessen hanteras på ett optimalt sätt”. Med andra ord ligger allt i samma flödesschema och kan därmed lätt hanteras via appen. Detta med allt från fakturaunderlag till RUT-avdrag.

Exempel på företag som valde att gå över till TimeWave under december 2020 är H & C Scandinavia, Solklart Hushållsnära tjänster, FNS Städ AB, AAA Kvalificerad Städ.

Kostnad

Vad det kostar beror på vilken nivå som städföretaget vill ha på TimeWave. Som lägst (basic) kostar det 398 kr per månad. Det största paketet ”Premium” ges på offert.