Tody – appen som hjälper dig att hålla rent hemma

Den som har testat att ha en checklista att gå efter i samband med städning vet att det gör allt mycket mer effektivt. Nu behöver du inte använda dig av papper och penna – du kan istället ladda ned appen Tody, som är just en slags göra-lista för städning.

Praktisk städhjälp i mobilen

Städningen i hemmet måste genomföras och antingen får man anlita ett städföretag eller så får man ta tag i det på egen hand. Kanske har du svårt att komma igång med städningen, tycker det är trist och ett nödvändig ont. Du är garanterat inte ensam om att behöva motivation för att ta tag i hemmet.

Tody appen hjälper till med detta och genom det smarta upplägget kan man beta av syssla för syssla på ett roligt sätt. Man anpassar själv sitt städschema och det är inte så att appen meddelar att det är dags att städa ett visst datum – utan när det behövs. När det behövs bestämmer du själv!

Exempel: Du vill att det ska dammsugas en gång i veckan. Du ställer in det i appen och på så vis får du stenkoll på när det gjorde senast och när det är dags igen. När sysslan är genomförd bockar du av den, precis som med alla andra sysslor som du själv valt att ha med.

Positiva användare

Att döma av betygen för appen verkar användarna nöjda med Tody och dess syfte. Hos AppStore ligger betyget på 4,7/5, trots att det är en app som kostar pengar att ladda ned– 85 kr. I kommentarerna kan man läsa att appen är uppskattad, enkel och rolig att använda och att den faktiskt fyller sin funktion. Det får ses som goda betyg!

Till fördelarna hör att man själv ställer in appen efter egna behov och önskemål, både vad gäller vilka sysslor man ska utföra samt med vilken tidsintervall. Appen är ett perfekt sätt att få hela familjen engagerad i städning, även om den såklart passar för singelhushåll också, men det känns som att den kan göra störst nytta hos barnfamiljer.