Room service via telefonen

Att få hotellstädat i sitt egna sovrum varannan vecka låter nästan för bra för att vara sant men med appen Room Service är det faktiskt möjligt. Till en fast summa kan man beställa städning där byte av sängkläder och handdukar ingår. Du behöver således alltså inte ens ha några egna sängkläder hemma utan företaget står för både textilierna samt tvätt och förvaring av dem.

Appen

Att ladda ner och registerara sig i appen är kostnadsfritt och därefter finns olika alternativ att välja mellan. Det man sedan betalar för en är städtjänst där textilierna ingår – man får alltså både städat och renbäddat utan att behöva ha några egna sängkläder hemma. Även andra textilier, så som handdukar, byts ut vid varje städtillfälle som normalt sett äger rum varannan vecka. Tjänsten utgörs av ett baspaket men det finns även tilläggstjänster att välja för den som önskar. Bokning och betalning sker direkt i appen och tjänsterna har ingen bindningstid.

Hotellkänsla hemma
För den som vill unna sig lite vardagslyx kan tjänsterna som appen erbjuder absolut vara av intresse. Den stora fördelen, förutom känslan av lyx, är att man faktiskt sparar in både tid och utrymme i hemmet. Utrymmet du sparar tack vare att du kan rensa ur bland dina egna sängkläder och handdukar, och tiden som blir över kan du istället använda till fördel för andra saker. Dock gäller tjänsterna än så länge bara inom ett visst område i Stockholm men tanken verkar vara att expandera.

Att piffa med olika inredningsdetaljer och puffa sina kuddar kan vara ett nöjde för någon och en pina för någon annan. Att ”streama” sina sängkläder och handdukar kan vara ett sätt att spara in lite tid i vardagen. Gillar man däremot att själv köpa textilier till sängen  eller nya fräscha handdukar kanske inte appen är något för dig.